Minder suiker: hoe-zo?

Donderdag 26 januari, De Glazen Ruimte, Utrecht – Maarssen

Inmiddels het is programma voor  de Rond de Tafel-sessie over minder suiker (bijna) helemaal rond.

Tijdens de sessie krijg je alles te horen over de “suikerbasics”. Hoeveel suiker krijgen we in Nederland binnen, is er een voedingskundig verschil tussen de soorten en hoe zit het met duurzaamheid?

Ook zal:

            • Marloes Kramer –  R&D Manager bij Koninklijke Peijnenburg – haar inzichten delen over hoe zij binnen de koekcategorie suiker hebben verminderd;
            • Eva van Zeeland – Bedenker van de Miss Natural lifestyle – haar visie over minder suiker en een natuurlijke voeding toelichten. Ook deelt zij de ervaringen van de Miss Natural Lifestyle-fans, waarmee ze via social media en haar blog dagelijks contact heeft;
            • Johan de Visser – Manager Sustainable Retailing Albert Heijn – de laatste ontwikkelingen en suikerdilemma’s op de winkelvloer toelichten.

Het definitieve programma volgt zsm