VoedingNederland 2016: Gezond met een ziekte, the power of food (dinsdag 13 december 2016)

VoedingNederland2106 heeft een indrukwekkend programma met als onderwerp Gezond met een ziekte: the power of food. De dag prikkelt om na te denken over genetische, metabole en psychische verklaringen voor verschillen in veerkracht en ervaren gezondheid. Ook de rol van voeding op herstel of verstoren van het metabole evenwicht komt aan bod. Het congres stimuleert de discussie over de wetenschappelijke stand van zaken en de adviezen in de praktijk.

Young Professional Award
Tijdens het congres wordt ook de Young Professional Award (YPA) uitgereikt. Heb je een verfrissende kijk op voedingswetenschap en de vertaalslag daarvan naar de praktijk? En, ben je niet ouder dan 35 jaar? Dan kom je in aanmerking voor de YPA. Als winnaar kan je tijdens het congres in een eigen sessie aan de circa 300 deelnemers laten zien wat je in je mars hebt. Stuur je inzending voor vrijdag 11 november in. 

De NVVL is initiatiefnemer van VoedingNederland2016 samen met de Alliantie Voeding Gelderse Vallei, de Nederlandse Academie van Voedingswetenschappen, Diëtisten Coöperatie Nederland en de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

De inschrijving voor het congres VoedingNederland2016 is nu geopend.

 

VoedingNederland2016 is een initiatief van:

                        

Realisatie:

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *